T. 033-2022000 | E. info@alefgroep.nl

Een andere Alef Groep sites site

Werkgever Notarieel

E info@alefgroep.nl

T 033 202 2000

Het notariaat is sterk aan het veranderen. Aan de ene kant worden samenwerkingen gezocht, terwijl aan de andere kant concurrentie op prijs toeneemt. Van notarissen wordt meer ondernemerschap dan vroeger verwacht, waarbij onder meer klantenbinding belangrijk is. De werving van goede kandidaatnotarissen wordt intussen steeds lastiger. In al deze vraagstukken denken wij bij Alef graag met u mee.

Uit ons uitgebreide bestand met gespecialiseerd personeel kunnen wij vele passende medewerkers voor uw organisatie bemiddelen, voor alle mogelijke functies. Van kandidaat notaris, notarisklerk of notarieel secretaresse maar ook een bedrijfsjurist: graag zoeken en vinden wij voor u de juiste persoon. Ook als u op zoek bent naar een partij om uw loonadministratie aan toe te vertrouwen, is Alef graag uw partner.

Onze algemene voorwaarden

De Alef groep hanteert algemene voorwaarden voor zowel opdrachtgevers als werknemers. Bekijk hier onze algemene voorwaarden: 2017 – Algemene voorwaarden Alef Groep B.V

Uw eerste aanspreekpunt bij Alef Notarieel/Legal is Jet Calis. Jet is Managing consultant en is tevens manager van de Alef Groep. Zij heeft een juridische achtergrond. Met haar jaren lange ervaring in werving en selectie en inhoudelijke vakkennis weet zij zich moeiteloos te verplaatsen in zowel medewerkers als opdrachtgevers.

Jet Calis is bereikbaar via info@alefgroep.nl of via telefoonnummer 033-2022000/06-10959384

Jet Calis
Managing Consultant Alef Groep

Alef Notarieel zoekt en vindt de perfecte match tussen opdrachtgevers en werkzoekenden in de notariële sector. Onze aanpak is professioneel, persoonlijk en proactief. Hierbij staat kwaliteit voorop. Daarom wordt er veel aandacht aan het selectieproces van kandidaten besteed. Van juridisch secretaresse tot kandidaat notaris of een bedrijfsjurist. Onze expertise en brede netwerk zorgen voor de juiste persoon op de juiste plek. Zoekt u kwalitatief geschoold personeel die uw onderneming naar een hoger niveau brengt? Of zoekt u een betrouwbare partner die uw loonadministratie uit handen neemt? Alef Notarieel kan u hierin van dienst zijn, zodat u zich op uw kernactiviteiten kunt concentreren.