T. 033-2022000 | E. info@alefgroep.nl

Een andere Alef Groep sites site

Ervaren enthousiaste kandidaat notaris familierecht in Amsterdam 32-40 u/wk Mooi pand, inspirerende werkomgeving en een hecht team!


Alef Notarieel is een werving en selectiekantoor gespecialiseerd in het notariaat. Wij werken voor diverse notariskantoren en plaatsen kandidaat notarissen, klerken en notarieel medewerkers. Inmiddels hebben wij een groot netwerk van opdrachtgevers. Mocht je geïnteresseerd zijn in een overstap dan kunnen we in een gesprek meerdere interessante mogelijkheden met je bespreken.

Op dit moment zijn wij ook op zoek naar een:

Ervaren enthousiaste kandidaat notaris familierecht in Amsterdam.

32 of 40 uur p/wk

Mooi pand, inspirerende werkomgeving en een hecht team!

Onze opdrachtgever is gevestigd in een mooi pand in Amsterdam Zuid. Dichtbij het Vondelpark.

Een middelgroot notariskantoor met een echte stadspraktijk. Kwaliteit en een hoge mate van dienstverlening kenmerken dit kantoor. (Bij)Scholingsmogelijkheden zijn hier daarom ook zeker mogelijk. Wekelijks wordt hier gezamenlijk overleg gepleegd om zo goed mogelijk zelfstandig maar ook in teamverband te werken. Een goedlopend kantoor waar het soms best hectisch kan zijn maar waar het team samen de schouders eronder zet.

Waarnemingsbevoegd is een pre maar geen vereiste.

In jouw rol als kandidaat-notaris voer je dagelijks zelfstandig besprekingen met cliënten en geef jij adviezen. Hierbij wordt je ondersteund door een gemotiveerd team. Je beschikt over de benodigde vakkennis en blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

Competenties:

Minimaal 4 jaar ervaring als kandidaat notaris in het familierecht

Klantgericht

Leergierig

Communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk

Ondernemend

Teamplayer

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze uitdagende job op dit mooie kantoor, in een prachtig gebied en willen werken in een hecht team ? Bel of mail Jet Calis van Alef Notarieel . Ik ben te bereiken op 06-10959384 of j.calis@alefgroep.nl. Ik kan je dan meer inhoudelijk antwoord geven op je vragen. Mocht deze vacature niet helemaal van toepassing op je zijn, maar je bent wel toe aan een overstap, doorgroei, schroom niet en bel me gewoon op. Ook na kantooruren ben ik goed te bereiken en in alle vertrouwelijkheid.

 

Have any Question or Comment?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *